Tiedotteet


11.1.2019 PSS ry:n 50-vuotisjuhlavuosi starttaa helmikuun Vene 19 Båt -messuilla!

Tänä vuonna on vierähtänyt 50 vuotta Pidä Saaristo Siistinä ry:n perustamisesta. Yhdistyksen juhlavuosi käynnistyy virallisesti Vene 19 Båt -messuilla Helsingissä 8.–17.2.

Lue lisää

 

8.1.2019 Tervetuloa Satamaseminaariin ja Tukholman Allt för Sjön -messuille 7.–9.3.2019!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 7.–9.3.2019. Ilmoittaudu nyt!

Lue lisää

 

5.12.2018 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Tänä vuonna Linnan juhlissa ovat erityisesti esillä ilmasto- ja ympäristöasiat. Myös yhdistyksemme hallituksen puheenjohtaja Bengt Westerholm sai kutsun paikan päälle.

Lue lisää

 

29.11.2018 Asennemuutosta muovipussi kerrallaan

Muovikassien tuotanto, kuljetus ja kierrätys aiheuttavat vakavia ympäristöhaittoja. Moni yritys on onnistunut vähentämään muovikassien kulutusta One Bag Habit -hankkeen avulla. Yksi yrityksistä on muotiliike KappAhl, joka lisäksi lahjoittaa muovipussin veloituksesta saadut voitot ympäristötyöhön.

Lue lisää

 

28.11.2018 Anna äänesi puhtaammille rannoille!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelma on mukana Ålandsbankenin Itämeriprojekti-äänestyksessä. Eniten ääniä yleisöäänestyksessä keränneelle projektille taataan rahoitus. Äänestä Siisti Biitsiä tänään, jos Itämeren puhtaus on sinulle tärkeää vielä huomennakin!

Lue lisää

 

15.11.2018 Uusi pohjapesuri ja kelluva imutyhjennyslaite veneilijöiden käyttöön ensi kaudella Suomenlahdella

Veneilijöiden palveluita laajennetaan pohjapesurilla ja kelluvalla imutyhjennyslaitteella Suomenlahdella. Hangon Itäsatamaan on sijoitettu köliveneillekin sopiva pohjapesuri ja Tammisaaren saaristoon sijoitetaan 10 m3:n kelluva imutyhjennyslaite. Palvelut ovat veneilijöiden käytössä ensi kaudesta alkaen.

Lue lisää

 

6.11.2018 Kutsu: Veneiden pohjapesuri ja kelluva imutyhjennyslaite esillä Hangossa 15.11.

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää kaikille avoimen esittelytilaisuuden, jossa pääsee tutustumaan uusiin palveluihin veneilijöille: veneen pohjapesuriin ja 10 m3:n kelluvaan imutyhjennyslaitteeseen. Tilaisuus pidetään 15.11. klo 11–14 Hangon Itäsatamassa, ja paikan päälle voi saapua oman aikataulun mukaan. Paikalla on PSS ry:n, rahoittajien, laitteiden suunnittelijoiden ja valmistajien edustajia.

Lue lisää

 

31.10.2018 Pidä Saaristo Siistinä ry hakee avustusta kaupungeilta ja kunnilta Saimaan uuden huoltoaluskaluston hankkimiseen

Pidä Saaristo Siistinä ry:n hanke Saimaan huoltokaluston uusimiseksi on edennyt pisteeseen, jossa rahoitusta haetaan laajalti myös alueen kunnilta ja kaupungeilta. Tavoitteena on koota rahoitus niin, että uusi huoltoaluskalusto valmistuu viimeistään kesällä 2020.

Lue lisää

 

24.10.2018 Saaristomeren kelluvia septejä viety huoltoon

Seuraavien paikkojen kelluvat septit on viety huoltoon talvikaudeksi.

Lue lisää

 

Seuraavat