Sinua tarvitaan – liity Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseneksi!

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Teemme konkreettista ympäristöhuoltotyötä saaristossa, rannoilla ja järvillä. 

Jäsenet ovat toimintamme kulmakivi ja perusta. He mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja keitä tahansa, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.

Jäsenemme arvostavat puhtaita vesistöjä ja luontoa ja osoittavat sen kiinnittämällä Roope-tarran veneeseensä, kanoottiinsa tai vaikka läppäriinsä. 

Liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi monipuoliset Roope-palvelumme, ja konkreettisten palveluiden lisäksi tuet tekemäämme ympäristökasvatustyötä.

Jäsenenä saat:

  • Roope-tarran tunnuksena jäsenyydestä ja siitä, että arvostat puhdasta vesiympäristöä
  • Roope-jäsenlehden
  • alennuksia PSS ry:n jäsenmökistä ja -saunasta Trunsössä sekä saunamaksuista Järvi-Suomessa
  • jäsenetuja Roope-tuotteista
  • uusinta tietoa vesilläliikkujan ympäristöasioista
  • käyttää vuosikokouksessa äänioikeuttasi

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 35 euroa. Jäsenyys jatkuu niin kauan, kuin itse haluat. Jäsenmaksu voidaan ohjata suoraan valitsemallesi vesistöalueelle. Liityttyäsi jäseneksi sinulle lähetetään lasku jäsenyydestä, Roope-lehti ja Roope-tarra.

Jos haluat päättää jäsenyytesi, ilmoitathan siitä meille soittamalla 02 274 5500 tai sähköpostilla roope@pssry.fi.

Mikäli haluat lisätietoa jäsenyydestä, voit ottaa meihin yhteyttä.

Kyllä, haluan liittyä jäseneksi!


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Mikäli olet kiinnostunut vesillä liikkumisesta, arvostat puhtaita vesistöjä ja ympäristökysymykset ovat sinulle tärkeitä, on PSS ry sinulle oikea järjestö.