Merkkipäivälahjoitus

Pidä Saaristo Siistinä ry:lle voit ohjata merkkipäivälahjoitukset, mikäli haluat lahjojen sijasta tukea työtä puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta. PSS ry:lle ovat kaiken arvoiset lahjoitukset tärkeitä. Lahjoitukset voimme toiveiden mukaan kanavoida tietylle vesistöalueelle tai tiettyyn kohteeseen.

Pyydämme sinua ohjeistamaan onnittelijoita tekemään lahjoituksen PSS ry:n tilille Aktia FI34 4055 0012 1145 63 ja kirjoittamaan viestikenttään onnittelijoille ilmoittamasi oma viite
Maksun saaja on Pidä Saaristo Siistinä ry.

Mikäli haluat nimesi julkaistavan kotisivujemme Lahjoittajat-osiossa tai haluat listan lahjoittajista, täytäthän yhteystietosi sivun alareunassa olevaan lomakkeeseen.

Muistolahjoitus

Pidä Saaristo Siistinä ry:lle osoitetulla muistolahjoituksella voit kunnioittaa edesmennyttä lähimmäistäsi ja hänelle tärkeitä arvoja. Voit ohjata omaisia tekemään kukkien sijasta lahjoituksen PSS ry:lle työhön puhtaan saaristo- ja järviluonnon puolesta.

Pyydämme sinua ohjeistamaan omaisia tekemään lahjoituksen PSS ry:n tilille Aktia FI34 4055 0012 1145 63 ja kirjoittamaan viestikenttään omaisille ilmoittamasi oma viite. Maksun saaja on Pidä Saaristo Siistinä ry.

Mikäli haluat, että mainitsemme lähimmäisesi muistoksi perustetun keräyksen verkkosivujemme lahjoittajat-osiossa tai haluat listan lahjoittajista, täytäthän yhteystietosi sivun alareunassa olevaan lomakkeeseen. 

Lahjoitusasioissa voitte soittaa numeroon p. 02 274 5500 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen roope@pssry.fi


Mikäli haluat, että mainitsemme nimesi kotisivujemme Lahjoittajat-osiossa tai haluat listan merkkipäivä- tai muistolahjoittajista, jätä yhteystietosi alle.
PSS ry:n tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.