Toukokuu 2018
seaboost_pieni

Tarvitseeko veneenpohjaa maalata?

Veneilykausi on juuri alkamassa ja veneiden huoltotyöt käynnissä. Moni veneilijä maalaa joka kevät veneensä pohjan eliönestomaaleilla eli kansanomaisemmin myrkkymaaleilla. Ei kannattaisi, sillä vaihtoehtoja löytyy. Lue lisää.
 
siisti biitsi logo 72dpi

Yhteiset Siisti Biitsi -talkoot kokoavat turkulaisia siivoamaan Kansanpuistoa

Pidä Saaristo Siistinä ry järjestää Ruissalon Kansanpuistossa kaikille avoimet Siisti Biitsi -talkoot lauantaina 5.5. klo 12. Mukana siivoamassa ovat myös PSS ry:n yhteiskumppanit Ruisrock, LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy. Tapahtumassa on tarjolla myös herkkuja Ruisrockin grillistä. Lue lisää ja tule mukaan!

MS_Roope_2017_ajankohtaisiin

M/S Roopen avoimet ovet Helsingissä 16.5.

Tervetuloa tutustumaan Pidä Saaristo Siistinä ry:n huoltoalukseen M/S Roopeen keskiviikkona 16.5. klo 17–19 Helsingin Etelärannassa sijaitsevalla Lyypekinlaiturilla.
Lue lisää.
kysely_kuvitus

Jäsenpalveluita kehitetään - vastaa kyselyyn ja voita!

Jotta voisimme kehittää jäsenpalveluita ja -etuja toivomaasi suuntaan sekä tarjota palveluita tulevaisuudessa myös sähköisesti, toivomme sinun vastaavan kyselyyn ja päivittävän jäsentietosi. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 5 kpl Roope-kylpypyyhkeitä. Mielipiteesi on meille arvokas! Vastaa kyselyyn 30.6. mennessä tästä!

 
VE_KI_yhteisbanneri_200x140

Yhteistyökumppanimme tarjous

Kippari on Suomen monipuolisin moottorivenelehti, joka testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet, sinun puolestasi. Vene on monipuolisin lehti sinulle, jos etsit tietoa niin purje- kuin moottoriveneistä. Lehti koeajaa
erityyppisiä ja -kokoisia veneitä ja arvioi vierasvenesatamia.
Vene tai Kippari, kumpi tahansa, saat sen nyt huippuedullisesti -50% ja kaupan päälle voi valita hyödyllisen lahjan. Katso tarjous!
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!