rss Ajankohtaista

4.4.2018 PSS ry:n veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputoritapahtuma Savonlinnassa

Peräkonttikirppis on Pidä Saaristo Siistinä ry:n järjestämä pihatapahtuma Savonlinnassa lauantaina 21.4.2018 klo 9-12. Pihatapahtuma on oivallinen paikka myydä ja ostaa käytettyä veneilyyn ja retkeilyyn liittyvää tavaraa peräkonttikirppisperiaatteella.

Lue lisää

 

3.4.2018 Kallavesj’-messut mukana Kalusto kuntoon -kampanjassa

Huhtikuun 6.–8. Kuopiossa järjestettävä Kallavesj’-messut kannustavat kävijöitään lahjoittamaan vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan. Tervetuloa myös yhdistyksen messupisteelle Kuopion kaupungin osastolle!

Lue lisää

 

12.3.2018 Pidä Saaristo Siistinä ry mukana Hyvä testamentti -kampanjassa

Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa. Kampanjan tarkoitus on haastaa suomalaiset miettimään, mitä he haluavat omaisuudelleen tehdä, kun eivät ole enää täällä itse siitä päättämässä. Kampanjaa ja aihetta käsitellään Veromessuilla 13.–14.3.

Lue lisää

 

22.2.2018 Wettex® tukee PSS ry:tä 10 000 eurolla

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy käynnistää keväällä Wettex® Limited Edition -kampanjan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Kampanjan avulla tuetaan PSS ry:n työtä 10 000 eurolla. Wettex-liinat ovat 100 % luonnontuotteitta ja biohajoavia.

Lue lisää

 

13.2.2018 Uusi Roope-ensiapulaukku pysyy kuivana veneessä, kanootissa tai retkellä

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteiden uusin tulokas on vedenpitävä ensiapulaukku. Kätevän kokoinen laukku sopii pieneenkin tilaan.

Lue lisää

 

9.2.2018 Uuden huoltoaluksen hankinta on välttämättömyys Saimaan retkisatamaverkoston tulevaisuudelle

Pidä Saaristo Siistinä ry käynnisti Saimaalle suunnatun Kalusto kuntoon -varainkeruukampanjan Helsingin Vene 18 Båt -messuilla 9.2. Kampanjan tavoitteena on saada tiloiltaan ja toimintavarmuudeltaan juuri retkisatamien huoltotyöhön ja järviluonnon puhtaanapitoon soveltuva uusi alus.

Lue lisää

 

8.2.2018 Pidä Saaristo Siistinä ry Vene 18 Båt -messuilla 9.-18.2.2018

Helsingin Vene 18 Båt -messut alkavat perjantaina ja Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana osastolla 4 b 49. Tutustu monipuoliseen messuohjelmaamme, toivottavasti tapaamme messuilla!

Lue lisää

 

6.2.2018 Saaristomeren ja keskisen Itämeren alueen septipalveluiden kehittämiseen EU-rahoitus

Pienveneiden imutyhjennyspalveluita kehitetään koko keskisen Itämeren alueella kartoittamalla palveluiden nykytilanne sekä investoimalla uusiin ratkaisuihin ja nykyisten laitteiden korjauksiin.

Lue lisää

 

31.1.2018 Tervetuloa satamaseminaariin Örön saarelle!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 12.­‒13.4.2018 Örön saarella.

Lue lisää

 

29.1.2018 Pidä Saaristo Siistinä ry kerää varoja uuteen imutyhjennysasemaan Tammisaaren saaristoon

Pidä Saaristo Siistinä ry kerää varoja uuteen Tammisaaren saaristoon sijoitettavaan kelluvaan imutyhjennysasemaan Nutribute-joukkorahoitusalustalla. Alueella on vähän käymäläjätteiden imutyhjennysasemia, joten tarve suhteessa veneilijöiden määrään on huomattavan suuri.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat


Poutapilvi web design - P4