rss Ajankohtaista

22.2.2018 10.05

Wettex® tukee PSS ry:tä 10 000 eurolla

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy käynnistää keväällä Wettex® Limited Edition -kampanjan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Kampanjan avulla tuetaan PSS ry:n työtä 10 000 eurolla. Wettex-liinat ovat 100 % luonnontuotteitta ja biohajoavia.

03_SE_WettexRecycle

Perinteinen Wettex® on monelle tuttu jo lapsuudenkodista, mutta silti harva tietää, että liinat ovat olleet 100 % luonnontuotteita aina siitä asti, kun valmistus alkoi Ruotsissa lähes 70 vuotta sitten. Wettex®-liina on valmistettu puhtaasta puuvillasta ja selluloosasta. Liina ei sisällä klooria eikä muita kemikaaleja ja värit ovat vesipohjaisia. Käytön jälkeen liinan voi heittää biojätteeseen tai kompostiin, ja se maatuu 6 viikossa.

 

– Kun liinojen valmistus alkoi, ei paljon puhuttu ympäristöstä. Nykyään ympäristötietoiset kuluttajat valitsevat usein luonnontuotteen, ja haluammekin yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa nostaa esiin biohajoavat Wettex®-liinat. Arvostamme suuresti PSS ry:n työtä puhtaampien vesistöjen puolesta ja kevään Wettex® Ltd Edition -liinalla tuemme organisaatiota 10 000 eurolla, kertoo hankkeen projektipäällikkö Linda Håkansson, Freudenberg Home and Cleaning Solutions.

Wettex Ltd Recycle FI_10p_green
Wettex Original 10 kpl Ltd Edition "Pidä Saaristo Siistinä" -liinaa on saatavilla rajoitettu erä myymälöistä kautta maan kevään ja kesän 2018 ajan.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4