rss Ajankohtaista

Veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori

Lauantaina 22.4. klo 9-12 järjestetään veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori PSS ry:n Savonlinnan toimiston pihassa.


Tapahtuma on oivallinen lähtö veneilykauteen ja tarjoaa kaikille ulkoilmaihmisille mahdollisuuden myydä ja ostaa käytettyä veneilyyn ja retkeilyyn liittyvää tavaraa peräkonttikirppisperiaatteella.


Tapahtuman tarkoituksena on ennen kaikkea edistää ekologista veneilyä ja retkeilyä, mutta se tukee myös yhdistyksen näkyvyyttä ja verkostoitumista paikallisten toimijoiden kanssa veneilykauden kynnyksellä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin yksityiset henkilöt kuin veneilyn ja retkeilyn parissa toimivat yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat.

– Jos sinulla on esimerkiksi tarpeettomat kiikarit, airot, perämoottori, vaelluskengät, virveli, reppu tai vaikkapa sienikirja, niin tule nyt ihmeessä muuttamaan sinulle ylimääräiseksi jääneet tavarat vaivattomasti rahaksi. Tai tule tekemään edullisia löytöjä, kannustaa yhdistyksen Järvi-Suomen aluesihteeri Veli-Matti Hartikainen ja toivottaa myyjät sekä ostajat tervetulleiksi.


Paikkavaraukset 19.4. klo 16.00 mennessä soittamalla PSS ry:n Savonlinnan toimistolle p. 015 514 648.
Myyntipaikat ovat ilmaisia, mutta oma pöytä kannattaa ottaa mukaan.
Osoite: 
Schaumanin Yritystalon rannanpuoleinen piha-alue, Schaumanintie 5

Tule tekemään edullisia löytöjä ja vinkkaa tapahtumasta myös ystävillesikin tapahtuman Facebook-tapahtuman kautta!

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4