rss Ajankohtaista

31.8.2017 14.51

Roope-tuotemyynti siirtyy Ocean Spiritille

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteiden suunnittelu ja jälleenmyynti siirtyy salolaiselta Design Hill Oy:ltä turkulaiselle Ocean Spirit Oy:lle.

 

Roope-tuotteet ovat PSS ry:n kannatustuotteita, joiden myyntituotoista merkittävä osa ohjautuu yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Tuotemyynti on ollut viimeiset seitsemän vuotta ulkoistettuna salolaiselle Design Hill Oy:lle. Nyt vetovastuun ottaa turkulainen Ocean Spirit, joka on erikoistunut merihenkisiin vaatteisiin sekä sisustus- ja lahjatuotteisiin.

- Kiitämme Design Hill Oy:tä erinomaisesta ja arvokkaasta yhteistyöstä. Samalla toivotamme tervetulleeksi uuden yhteistyökumppanimme, Ocean Spiritin. Tuotemyynti on yksi toimintamme rahoitusmuodoista. Pyrimme pitämään tuotevalikoimamme vesilläliikkujalle hyödyllisenä sekä ekologisesti kestävänä, PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski sanoo.

10 vuoden kokemus veneilijöiden tarpeista

Ocean Spiritin kivijalkaliike sijaitsee Turussa Aurajoen rannassa. Yrityksellä on myös verkkokauppa, josta tuotteita voi tuttuun tapaan ostaa jatkossakin. Lisäksi Roope-tuotteita löytyy eri jälleenmyyjältä saaristosta ja Järvi-Suomesta.


- Tavoitteenani on rakentaa aktiivisesti laajempaa jälleenmyyntiverkostoa Roope-tuotteille, jotta niitä olisi jatkossa helpommin saatavissa. Pyydänkin kaikkia kauppiaita ja muita tahoja, jotka haluavat omalta osaltaan auttaa PSS ry:tä tekemään heidän arvokasta suojelutyötään, ottamaan meihin yhteyttä, sanoo Ocean Spirit Oy Ab:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Arja Kunnasluoto-Gustafsson.

Roope-tuotteiden valikoimaan kuuluvat edelleen muun muassa suositut Roope-pipot, -pyyheliinat ja venematot, mutta uutuuksia on tulossa.


- Meillä on kymmenen vuoden kokemus veneilijöiden tarpeista, ja olenkin iloinen voidessani käyttää kokemustamme Roope-tuotteiden hyväksi. Viimeistään helmikuisille Helsingin venemessuille on tulossa uusia, kiinnostavia Roope-tuotteita, Kunnasluoto-Gustafsson kertoo.


Roope-tuotteiden verkkokauppa: www.oceanspirit.fi/pss


Lisätiedot:


Aija Kaski                                                                                               
pääsihteeri, Pidä Saaristo Siistinä ry
p. 040 528 7145
aija.kaski@pssry.fi


Arja Kunnasluoto-Gustafsson
toimitusjohtaja, Ocean Spirit Oy Ab
p. 0400 286 180
arja.kunnasluoto@oceanspirit.fi


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4