rss Ajankohtaista

3.4.2018 12.55

Kallavesj’-messut mukana Kalusto kuntoon -kampanjassa

Huhtikuun 6.–8. Kuopiossa järjestettävä Kallavesj’-messut kannustavat kävijöitään lahjoittamaan vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan. Tervetuloa myös yhdistyksen messupisteelle Kuopion kaupungin osastolle!


Kallavesj’-messut on Kuopion Pursiseuran vuosittain järjestämä veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma. Messujen sisäänpääsy on maksuton, mutta tänä vuonna kävijöitä kannustetaan lahjoittamaan vapaaehtoinen ja omavalintainen sisäänpääsymaksu Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -keräykseen. Lahjoitukset ohjataan lyhentämättömänä yhdistyksen Saimaan toiminta-alueella operoivan uuden huoltoaluksen hankintaan.

Kallavesj’-messuilla PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski sekä Järvi-Suomen aluepäällikkö Eeva Taimisto kertovat mielellään lisää Saimaan uuden huoltoaluksen hankinnasta. PSS ry:n messupiste on osa Kuopion kaupungin messuosastoa, sillä se on alueella yhdistyksen tärkein yhteistyökumppani yhdessä Kallaveden Kalastajien kanssa. Messupisteellä voi tutustua yhdistyksen toimintaan ja retkisatamapalveluihin Järvi-Suomessa, liittyä jäseneksi ja osallistua keräykseen lahjoittamalla tai ostamalla kampanjan tukituotteita.


Uuden aluksen hankintaan voi jokainen osallistua myös tekemällä lahjoituksen kalustokuntoon.fi-sivustolla.

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4