Kesän 2018 erilliskeräykset

Järjestämme paikallisten toimijoiden kanssa maksuttomia erilliskeräyksiä, jotka palvelevat vapaa-ajanasukkaita, veneilijöitä ja saaristossa vakituisesti asuvia.

Saaristomeri

  • Paraisten, Kemiönsaaren ja Rymättylän erilliskeräys järjestetään Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n toimialueella 2.-5.7.2018. Kiertävä jätekeräys ottaa maksutta vastaan kotitalouksien vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja metalliromua. Muut suurikokoiset jätteet vastaanotetaan LSJH:n maksullisiin suursäkkeihin pakattuina.
  • LSJH Oy:n kanssa yhteistyössä järjestetty käytöstä poistettujen veneiden keräys oli viime kesänä menestys ja jatkuu taas tänä vuonna. Veneiden ilmoittaminen keräykseen avataan toukokuussa.

Pohjanlahti

Vaasan erilliskeräys toteutetaan yhteistyössä Stormossenin kanssa 27.–29.7.2018 Keräyksessä vastaanotetaan maksutta metalli-, sähkö- ja elektroniikkaromua saaristosta. Samana viikonloppuna huoltoalus Roope-Botnia kerää romua seuraavissa paikoissa: Jannen Saluuna ja Lars Björkasskär. 

Päijänne

Tulevana kesänä järjestämme myös Päijänteen saarimökkiläisille erilliskeräyksen yhdessä Jyväskylän kaupungin ja Mustankorkea Oy:n kanssa.