Sinua tarvitaan - tervetuloa jäseneksi!

Jäsenet ovat toimintamme kulmakivi ja perusta. Jäsenet mahdollistavat monipuolisen työmme saaristo- ja järviluonnon puhtaana pitämiseksi. Jäsenemme ovat veneilijöitä, melojia, retkeilijöitä, saaristolaisia ja kaikkia, jotka haluavat olla mukana tukemassa toimintaamme.

Jäsenemme arvostavat puhtaita vesistöjä ja luontoa, ja osoittavat sen kiinnittämällä Roope-tarran veneeseensä, kanoottiinsa tai vaikka läppäriinsä.

Liittymällä jäseneksemme saat käyttöösi monipuoliset Roope-palvelumme, ja konkreettisten palveluiden lisäksi tuet tekemäämme ympäristökasvatustyötä.

Jäsenenä saat:

• Roope-tarran tunnuksena jäsenyydestä ja siitä, että arvostat puhdasta vesiympäristöä
  • kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Roope-jäsenlehden
  • alennuksia PSS ry:n jäsenmökistä ja -saunasta Trunsössä sekä saunamaksuista Järvi-Suomessa
  • jäsenetuja Roope-tuotteista
  • uusinta tietoa vesilläliikkujan ympäristöasioista
  • käyttää vuosikokouksessa äänioikeuttasi

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 35 euroa. Jäsenyys jatkuu niin kauan, kuin itse haluat. Jäsenmaksu voidaan ohjata suoraan valitsemallesi vesistöalueelle. Liityttyäsi jäseneksi, lähetetään sinulle lasku jäsenyydestä, uusin Roope-lehti ja Roope-tarra.

Mikäli haluat lisätietoa jäsenyydestä, voit soittaa toimistollemme 02 274 5500 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen roope@pssry.fi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Mikäli olet kiinnostunut vesillä liikkumisesta, arvostat puhtaita vesistöjä ja ympäristökysymykset ovat sinulle tärkeitä, on PSS ry sinulle oikea järjestö.