Helmikuu 2018
talvi

Hyvää alkanutta vuotta kaikille puhtaiden vesistöjen ystäville!

Vuosi 2018 tuo yhdistykselle taas uusia projekteja ja mielenkiitoisia haasteita meille kaikille tärkeiden aiheiden parissa. Kannattaa siis seurata toimintaamme ja tietysti liittyä jäseneksi, jos Roope-tarra vielä uupuu! Yhdistyksen jäsenmaksu on jo vuosia ollut 30 euroa, ja viime vuosikokouksessa se päätettiin nostaa 35 euroon. Jäsenmaksut ovat toimintamme perusta, ja korotus auttaa kattamaan toiminnan kuluja sekä kehittämään jäsenpalveluita. Ne käytetään harkiten ja monipuolisesti suoraan vesistöjemme hyvinvoinnin eteen tehtävään työhön.
vene 18 båt

Olemme mukana Vene 18 Båt -messuilla!

Osastollamme 4d49 voit mm. tutustua yhdistyksen toimintaan, liittyä jäseneksi ja ostaa Roope-tukituotteita, joiden tuotto ohjataan vesistöjen puhtaanapitoon. Liity jäseneksi ennen helmikuun Vene 18 Båt -messuja, niin saat lahjana lipun messuille (arvo 19 euroa)!
Lue lisää

kelluva imutyhjennysasema

Keräämme varoja uuteen imutyhjennysasemaan Tammisaaren saaristoon

Uudelle kelluvalle imutyhjennysasemalle etsitään rahoitusta Nutribute-joukkorahoitusalustan kautta. Alustan kautta kansalaiset ja erilaiset organisaatiot voivat tukea valitsemiaan keinoja.
Lue lisää
 
Makia paidat

MAKIA x Pidä Saaristo Siistinä ry -paidat puhtaampien vesistöjen puolesta

Makia Clothing lanseerasi vuonna 2016 Pidä Saaristo Siistinä ry:lle orgaanisesta puuvillasta valmistetun Skärgården-t-paidan. Suosittua ja loppuunmyytyä paitaa on jälleen saatavilla, ja nyt sen rinnalle on tuotu harmaameleerattu Skärgården-college.
Lue lisää
 
Örö

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 12.­‒13.4.2018 Örön saarella.

Satamaseminaarin mielenkiintoinen ohjelma on suunniteltu erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille. Katso seminaarin ohjelma, hinnat ja ilmoittautumisohjeet täältä.
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!