Huhtikuu 2018
ajankohtaisiin

Kallavesj’-messut mukana Kalusto kuntoon -kampanjassa

Huhtikuun 6.–8. Kuopiossa järjestettävä Kallavesj’-messut kannustavat kävijöitään lahjoittamaan vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan. Tervetuloa myös yhdistyksen messupisteelle Kuopion kaupungin osastolle!
Lue lisää.

Roope_tarra_2018

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 24.4.2018 klo 17 Lappeenrannassa. Kokous pidetään Original Sokos Hotel Lappeessa. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat ja esitellään Saimaan Geopark-hanketta ja Kalusto kuntoon -kampanjaa. Tarjolla kahvit. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 18.4. mennessä osoitteeseen: roope@pssry.fi tai p. 02 274 5500.
ajankohtaisiin

Veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputoritapahtuma Savonlinnassa

Peräkonttikirppis on Pidä Saaristo Siistinä ry:n järjestämä pihatapahtuma Savonlinnassa lauantaina 21.4. klo 9-12. Pihatapahtuma on oivallinen paikka myydä ja ostaa käytettyä veneilyyn ja retkeilyyn liittyvää tavaraa peräkonttikirppisperiaatteella. Myyntipaikat ovat ilmaisia!
Lue lisää.


 
Roope Sälle

Antoisia lukuhetkiä jäsenillemme toivottaa Roope!

Monipuolinen Roope-lehti tipahtaa jäsentemme postiluukuista pian! Luontosuhteestaan kertoo Kasper Strömman, haastattelussa Ålandsbankenin Suomen johtaja Anne-Maria Salonius, esittelyssä Saimaan Kalusto kuntoon -kampanja, ohjeet Siisti Biitsi -talkoiden järjestämiseen, vinkkejä veneen pohjan puhtaanapitoon ja ruokahävikin vähentämiseen sekä paljon muuta! Jos et ole vielä jäsen, niin liity pian!
 
siisti biitsi logo 72dpi

Siisti Biitsi -talkookausi käynnistyy toukokuussa!

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n kansalaisille suunnattu rantojensiivouskampanja. Meriroskan ollessa yksi kuumimmista puheenaiheista tarjoaa Siisti Biitsi konkreettisen ja hauskan tavan lähteä itse tekemään ympäristötyötä vesistöjen hyväksi. Merenrantojen lisäksi mukaan toivotaan rantoja järviltä ja jokien varsilta. Ilmoita omat talkoosi osoitteessa www.siistibiitsi.fi.
 
Kalusto kuntoon -kassi

Kalusto kuntoon -tukituotteet nyt kätevästi verkkokaupastamme

Kun ostat retkisatamien tunnelmaa huokuvavalla logolla varustetun t-paidan tai kangaskassin, olet mukana mahdollistamassa veneilyn ja retkeilyn kestävän tulevaisuuden Saimaalla! Kalusto kuntoon -tuotteiden tuotto käytetään lyhentämättömänä Saimaan uuden huoltoaluksen hankintaan. www.roope-tuotteet.fi.
 
retkelle-logo-01

Retkeilykaudelle startti Jyväskylästä 21.–22.4.

Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana Retkelle-messuilla 21.–22.4. Jyväskylässä yhteisellä osastolla Päijänteen Virkistysalueyhdistyksen kanssa. Osastollamme voit tutustua toimintaamme Järvi-Suomessa ja retkisatamapalveluihimme. Voit myös liittyä jäseneksi ja ostaa Roope-tukituotteitamme kuten retkeilyyn sopivan kelluvan ensiapulaukun!
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!