Marraskuu 2017
Joulu Saaristossa 2017

Tue joulukorteilla vesistöjemme suojelua

Tunnelmallisen Joulu saaristossa -kortin on kuvittanut graafinen suunnittelija ja taiteilija Pauliina Vesterinen. PSS ry:n joulukorttien tuotto käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen.
Lue lisää
PSS_sähköinen_kortti_1

Lahjoita sähköisellä joulukortilla

PSS ry:n sähköisellä joulukortilla kerrot arvostavasi puhdasta luontoa ja tukevasi PSS ry:n työtä vesistöjemme hyväksi. Valittavana on myös kortti, jonka tuotto kohdennetaan Saimaan uuden huoltoaluksen hankintaan. Sähköinen kortti voidaan yksilöidä toivomallasi tekstillä ja yrityksesi logolla. Tilaa ja lahjoita tästä!

hyvääjoulua_tuotteet

Antamalla Roope-tuotteen joululahjaksi annat lahjan myös vesistöille

Suosittua Roope-tuotevalikoimaa on täydennetty lämpimillä kotimaisilla Roope-villasukilla! Joulutarjouksena tarjoamme neljä kylpypyyhettä kolmen hinnalla ja kuusi käsipyyhettä viiden hinnalla. Joulutarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Halutessasi voit tilata myös ilmaisen joulupaketoinnin! Merkittävä osuus Roope-tuotteiden myyntituotosta ohjautuu suoraan saaristo- ja järvi luonnon suojeluun. Lue lisää!
 
joululahjajasenyys

Anna lahjaksi PSS ry:n jäsenyys

Ilahduta ystävääsi joululahjalla, joka auttaa pitämään vesistömme ja rantamme siisteinä. Lahjajäsenyys maksaa jäsenmaksun verran eli 35 euroa. Lahjajäsenyys on voimassa vuoden 2018 loppuun asti, ja voit tilata sen kätevästi täältä!
 
Partioaitta_ympäristöbonus

Äänestä Pidä Saaristo Siistinä ry:tä Partioaitan 2018 Ympäristöbonus-kohteeksi

Partioaitta lahjoittaa vuosittain 1 % 365 Klubin jäsenten ostoista Ympäristöbonuksena eri kohteisiin. PSS ry:llä on ilo olla yksi lahjoituksen saavista kohteista tänä vuonna, ja nyt meidät on kutsuttu ensi vuodenkin äänestykseen mukaan! Partioaitan ja 365 klubilaisten tuki on yhdistykselle merkittävä ja edistää retkeilymahdollisuuksia saaristo- ja järviluonnossa. Osallistu äänestykseen tästä!
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!