rss Ajankohtaista

18.10.2017 Kohti myrkytöntä Itämerta – uudet suositukset esillä seminaarissa

CHANGE-projektin loppuseminaarissa esitellään vaihtoehtoisia pohjan puhtaanapitomenetelmiä myrkkymaalien käytön vähentämiseksi. Esillä ovat myös korvaavien metodien aluekohtaiset käytäntösuositukset Itämeren alueella.

Lue lisää

 

16.10.2017 Järvi-Suomen huoltokausi on päättynyt tältä vuodelta

Järvi-Suomen toiminta-alueidemme alukset M/S Roopetar, M/S Roope-Saimaa sekä Pirkanmaan aluevastaavan alus M/S Hamina nostettiin maihin viime viikolla. Miehistö kiittää jäseniämme hyvin kuluneesta kaudesta. Päijänteellä ja Saimaalla normaalien huoltotöiden lisäksi kautta värittivät alusvaihdokset.

Lue lisää

 

16.10.2017 Nähdään Venexpo-messuilla Turussa isänpäiväviikonloppuna!

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Turun Messukeskus Oy tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn Venexpoon 9.–12.11. ja kannustaa kävijöitä lahjoittamaan pääsylippuun varaamansa rahat Pidä Saaristo Siistinä ry:n työn tukemiseen.

Lue lisää

 

21.9.2017 100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt, ja tähän mennessä ympäri Suomea on siivottu 102 rantaa.

Lue lisää

 

19.9.2017 Myydään Pidä Saaristo Siistinä ry:n omistama, käytöstä poistettava työalus

Yhdistyksen Päijänteen toiminta-alueen pieneksi jäänyt ja nosturiton huoltoalus M/S Roopetar korvattiin elokuussa Saimaalta siirretyllä aluksella. Nyt aikaisempi M/S Roopetar on poistettu käytöstä ja myydään.

Lue lisää

 

18.9.2017 Kuukauden suosittelija Henrik Westerholm - PSS ry on matkaveneilyn mahdollistaja

Henrik Westerholm ei voisi kuvitella merta parempaa ympäristöä rentoutumiseen. Meri ja erityisesti saaristo ovat hänen rakkautensa ja veneily ja mökkeily ykkösharrastuksensa.

Lue lisää

 

Huoltoalus M/S Roope-Saimaa jatkaa Päijänteellä M/S Roopettarena

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Päijänteen toiminta-alue sai vihdoin nosturilla varustetun huoltoaluksen Saimaalla pitkään operoineesta M/S Roope-Saimaasta. Alus jatkaa Päijänteellä huoltotöitä edeltäjänsä nimissä M/S Roopettarena.

Lue lisää

 

Tue työtämme uudella Doog-sovelluksella!

Nyt voit tukea työtämme myös kotimaisella Doog-sovelluksella, joka on sinulle täysin ilmainen tapa tehdä hyväntekeväisyyttä.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi -siivoustalkoiden vuosi huipentuu syyskuussa

Syksy on hyvää aikaa laittaa rannat talviteloille kesän jälkeen. 11.–17. syyskuuta on luvassa siivoustalkoiden täyttämä superviiko, joka huipentuu lauantaina 16.9. kansainväliseen Coastal Clean up -päivään.

Lue lisää

 

31.8.2017 Roope-tuotemyynti siirtyy Ocean Spiritille

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteiden suunnittelu ja jälleenmyynti siirtyy salolaiselta Design Hill Oy:ltä turkulaiselle Ocean Spirit Oy:lle.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4